Våra tjänster

Här hittar du de tjänster vi kan erbjuda. Kontakta oss för mer information eller boka din behandling redan idag!

Våra tjänster

Vad vi kan erbjuda dig

Konsultation

Utifrån vår helhetsbedömning ger vi förslag på behandlingsplan för att uppnå bästa resultat.

Fillers

Med fillers kan vi återskapa de ansiktsdrag som ändrats med tiden.

Muskelsavslappnande

Behandling med botox mot rynkor och fina linjer

Svettbehandling

Med hjälp av små injektioner med botox kan den här typen av svettningar helt eller delvis försvinna.

Kemisk peeling

Vi erbjuder olika typer av kemisk peeling så vi kan ge dig rätt behandling för din huds behov.

Dermapen (microneedling)

Detta stimulerar blodcirkulationen och bildandet av elastin och kollagen, vilket har en föryngrande effekt på hela hudens kvalitet och utseende.

Trådlyft

Trådlyft är ett minimalt invasivt förfarande med upplösbara PDO-trådar.

Uppstramande PDO

Här använder man upplösbara PDO trådar tunna som hårstrån som läggs ytligt i huden för att stimulera kollagenproduktionen.

Hairfillers

Behandling med Hair filler består av en revolutionerande teknik, baserad på hyaluronsyra tillsammans med peptider och kan användas som förebyggande behandling mot håravfall.

Sunekos Performa

Förstärker huden speciellt runt ögonen men även tunna linjer utefter kinder och ovan överläppen. Med små ytliga injektioner injiceras produkten i huden.

Jalupro

Produkten injiceras med små stick i huden och ger spänst och elasticitet genom ökad cellförnyelse, den är återfuktande och reducerar rynkor och fina linjer.

ProfHilo

Behandlingen förbättrar hudens struktur, elasticitet och fuktbalans. Detta gör den optimal för områden som tidigare har varit svårbehandlade, tex halsen och händerna.

Behandla dubbelhaka

Belkyra är en behandlingsmetod som permanent reducerar/tar bort dubbelhakan. Belkyra är ett läkemedel som injiceras i fettkudden under hakan.

Fransar och Bryn

För dina fransar och bryn erbjuder vi lash och browlift med två olika produkter. Vanlig lash och browlift samt Yumi behandlin

Hudvård

Vi har valt att använda och sälja produkter från ZO SKINHEALTH. Produkterna kräver en konsultation innan köp, detta för att du ska få en individuellt anpassad hudvård.

Kundomdömen

Vad våra kunder tycker

Väldigt fint bemötande och ett äkta engagemang vid min konsultation. Känns tryggt inför behandlingen och vet att Mona har både gedigen kunskap och lång erfarenhet

Det är en fröjd att komma till Mona, hon gör en snyggare och gladare

Det bästa bemötandet och fantastiska resultat. Allt är väldigt noggrant och skickligt utfört. Jag far gärna långväga för att komma till Mona. Och kommer absolut återkomma. Bäst!

Ida är seriös och väldigt duktig. Jag fick all information jag ville ha innan vi började och kände mig väldigt trygg med henne. Lokalerna är fantastiska, det är en lugn, harmonisk atmosfär som man mår bra i

Absolut den finaste kliniken, seriöst med naturliga resultat med ett genuint engagemang för mig som kund

Väljer Mona eftersom hon tillhör en av dom mest erfarna och välutbildade behandlarna, seriös och noggrann. Känns tryggt och jag vet hon utför behandlingen utifrån vad som är bäst för mig

  Ida Ovmar

  Ida arbetar med produkter från YUMI och INLEI, båda är skonsamma och exklusiva märken framtagen för skonsamma och hållbara behandlingar. 

  Ida utför även ljusterapi. 

  Mona Ovmar

  Mona Ovmar är legitimerad sjuksköterska sedan mer än 30 år med specialistinriktning inom anestesi, akutsjukvård och kardiologi. Hon har arbetat med estetiska injektioner sedan 2014 och arbetat på plastikkirurgisk klinik under 4 år. Mona är Certifierad av Estetiska Injektionsrådet. Certifieringen utfärdas av Estetiska injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare.  Mona är masterutbildad inom estetiska injektionsbehandlingar och deltar kontinuerligt i båda nationella och internationella utbildningar och kongresser såsom IMCAS och BTS, Beauty Through Science.

  Boka behandling

  Be the first to know about new arrivals and promotions