Våra behandlingar

För dina fransar och bryn erbjuder vi lash och browlift med två olika produkter. Vanlig lash och browlift samt Yumi behandling.
Våra behandlingar

Fransar och Bryn

För dina fransar och bryn erbjuder vi lash och browlift med två olika produkter. Vanlig lash och browlift samt Yumi behandling. Passar dig som vill vakna med böjda snygga svarta fransar varje morgon, se piggare och mer fixad ut med städade bryn. Rekommenderat återbesök för yumi- lash och browlift är efter ca 8-12 veckor. Hållbarheten är beroende av fransarnas kvalitet och livscykel samt att eftervården sköts. Använd Keratin mascara dagligen för att förlänga och förbättra resultatet. 

Yumi lashes 

Yumi lashes (lashlift) är en professionell och lyxig fransbehandling för dig som vill ha svarta, uppböjda fransar genom en skonsam process som stärker dina naturliga fransar. Yumi Lashes mättar fransarna med panthenol och keratin inifrån och efter 2-3 behandlingar kan man se att fransarnas längd, kvalité och kvantitet förbättras. 

Yumi brows 

Är en skonsam permanent av dina bryn, vi formar och färgar dina bryn utifrån ditt önskemål. Stråna lyfts och placeras i en fin och jämn form och packas in med keratin. Resultatet blir fylligare, jämnare och mer städade bryn som ligger platt mot huden.  

Yumis produkter är skonsamma och allergivänliga, ett bra val för dig som är känslig mot starkare lashlift vätskor, färger och mascara. Yumi är det enda märke där certifiering och utbildning krävs för att utföra lash- & browlift.  Produkterna är hormonfria, veganska och inte testade på djur. 

Lash Lift  

Lash Lift utförs med produkter av Inlei, vi permanentar dina naturliga fransar till en fin böj. I behandlingen ingår fransfärg och en vårdande keratininpackning. 

Brow Lift 

Brow Lift utförs med produkter från Inlei och är behandlingen som formar dina bryn, ger ett lyft & illusionen av fylligare och städade bryn. 

Behandlingen passar alla som har strån, som vill ha ett mer fixad och städat intryck och ett lyft för ansiktet. För dig som har tunna bryn & vill skapa en fylligare look, till dig som har ostyriga bryn & vill få dina bryn på plats.  

I behandlingen ingår brynfärg, formning och en vårdande keratininpackning. 

Innan din frans och brynbehandling  

  • Kom utan smink eller annan produkt runt ögonen samt utan kontaktlinser vid fransbehandling. 
  • Använd ej oljebaserad produkt runt ögonen 24h innan din behandling eftersom det kan försämra resultatet. 
  • Hormoner kan påverka slutresultatet, därför rekommenderar vi att boka Yumi Lashes/brows då du ej har menstruation  

Efter din frans och bryn behandling  

Fransar och bryn skall hållas helt torra 24h helst 48h efter behandling, du skall ej sova på dom, röra eller utsätta fransarna/brynen för fukt eftersom det försämrar resultatet.  

Keratin skall användas dagligen, det gör fransar och bryn återfuktade och stärker dom vilket resulterar i ett mer hållbart och snyggare resultat. Eftervård finns på kliniken.  

Detta kan påverka resultatet

Hormonell obalans i kroppen kan påverka resultatet och hållbarheten Tex. första dagarna av mensen, första perioden av graviditeten, ammning, klimakteriet, stress, hormonella läkemedel och läkeprocesser i kroppen. 

Ida Ovmar

Ida arbetar med produkter från YUMI och INLEI, båda är skonsamma och exklusiva märken framtagen för skonsamma och hållbara behandlingar. 

Ida utför även ljusterapi. 

Mona Ovmar

Mona Ovmar är legitimerad sjuksköterska sedan mer än 30 år med specialistinriktning inom anestesi, akutsjukvård och kardiologi. Hon har arbetat med estetiska injektioner sedan 2014 och arbetat på plastikkirurgisk klinik under 4 år. Mona är Certifierad av Estetiska Injektionsrådet. Certifieringen utfärdas av Estetiska injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare.  Mona är masterutbildad inom estetiska injektionsbehandlingar och deltar kontinuerligt i båda nationella och internationella utbildningar och kongresser såsom IMCAS och BTS, Beauty Through Science.

Boka behandling

Be the first to know about new arrivals and promotions