Våra behandlingar

Behandling med Hair filler består av en revolutionerande teknik, baserad på hyaluronsyra tillsammans med peptider och kan användas som förebyggande behandling mot håravfall.
Våra behandlingar

Hairfillers

Behandling med Hair filler består av en revolutionerande teknik, baserad på hyaluronsyra tillsammans med peptider och kan användas som förebyggande behandling mot håravfall. Formulan är framtagen för att stärka hårcellerna och återuppliva skalpen, och därmed även förbättra hårets tjocklek samt stimulera hårväxt.

Dr.CYJ Hair Filler injiceras i hårbotten på det område som ska behandlas. Injiceringen gör att blodcirkulationen ökar i de mindre kärlen i hårbotten, vilket stimulerar hårtillväxt.

Vi rekommenderar 4 behandlingar med 2 veckors mellanrum. Därefter kan man fortsätta med 2-3 behandlingar med en månads mellanrum.

Hur länge effekten håller efter behandling är individuellt, men kan vara synlig i cirka 1 år. För att förbättra/bibehålla resultatet kan behandlingen upprepas både under och efter denna period.

Ida Ovmar

Ida arbetar med produkter från YUMI och INLEI, båda är skonsamma och exklusiva märken framtagen för skonsamma och hållbara behandlingar. 

Ida utför även ljusterapi. 

Mona Ovmar

Mona Ovmar är legitimerad sjuksköterska sedan mer än 30 år med specialistinriktning inom anestesi, akutsjukvård och kardiologi. Hon har arbetat med estetiska injektioner sedan 2014 och arbetat på plastikkirurgisk klinik under 4 år. Mona är Certifierad av Estetiska Injektionsrådet. Certifieringen utfärdas av Estetiska injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare.  Mona är masterutbildad inom estetiska injektionsbehandlingar och deltar kontinuerligt i båda nationella och internationella utbildningar och kongresser såsom IMCAS och BTS, Beauty Through Science.

Boka behandling

Be the first to know about new arrivals and promotions