Våra behandlingar

Trådlyft är ett minimalt invasivt förfarande med upplösbara PDO-trådar. Denna typ av trådar har använts för suturer i över 20 år.
Våra behandlingar

Trådlyft

Trådlyft är ett minimalt invasivt förfarande med upplösbara PDO-trådar. Denna typ av trådar har använts för suturer i över 20 år. De bryts ned naturligt av kroppen över tid, de tunna pdo trådarna är helt nedbrutna efter 6 mån.

 Vid ett trådlyft används lite tjockare trådar som är försedd med hullingar. Behandlingen föryngrar huden genom kollagenstimulering och skapar ett drag i vävnaden vilket förbättrar ansiktsdragen, man kan alltså minska näsa-mun-linjerna, markera käklinjen och minska de s.k. hamsterpåsarna. Behandlingen är nästan smärtfri då ansiktet bedövas med bedövningsmedel.

Behandlingen ersätter inte ett kirurgiskt ansiktslyft.

Hudens läkningsprocess startar redan under behandlingen i samband med att man för in nålarna (mekanisk stimuli) och pågår under flera månader. Detta resulterar i hög produktion av kollagen och elastin, ökning av mikrocirkulationen och förbättring av hudelasticiteten.

Ida Ovmar

Ida arbetar med produkter från YUMI och INLEI, båda är skonsamma och exklusiva märken framtagen för skonsamma och hållbara behandlingar. 

Ida utför även ljusterapi. 

Mona Ovmar

Mona Ovmar är legitimerad sjuksköterska sedan mer än 30 år med specialistinriktning inom anestesi, akutsjukvård och kardiologi. Hon har arbetat med estetiska injektioner sedan 2014 och arbetat på plastikkirurgisk klinik under 4 år. Mona är Certifierad av Estetiska Injektionsrådet. Certifieringen utfärdas av Estetiska injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare.  Mona är masterutbildad inom estetiska injektionsbehandlingar och deltar kontinuerligt i båda nationella och internationella utbildningar och kongresser såsom IMCAS och BTS, Beauty Through Science.

Boka behandling

Be the first to know about new arrivals and promotions