Våra behandlingar

Med fillers kan vi återskapa de ansiktsdrag som ändrats med tiden. Vi kan också förstärka/kamouflera drag så att ansiktet får bättre estetiska proportioner.
Våra behandlingar

Fillers

Vi använder olika typer av fillers beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas.  

En mjukare fillers fungerar bäst för läppar, medan en käklinje eller kindben kräver en tjockare variant.

Vi använder dessutom olika varumärken som Restylane och Teosyal. Dessa fillers är baserade på icke animalisk hyaluronsyra som naturligt finns i kroppen och som inte är permanenta. Detta betyder att kroppen bryter ned hyaluronsyran med tiden. Hur länge produkten stannar i kroppen är indivudellt men beror också på vilken fillers som använts.

Med fillers kan vi återskapa de ansiktsdrag som ändrats med tiden. Vi kan också förstärka/kamouflera drag så att ansiktet får bättre estetiska proportioner.

Med fillers kan vi

  • Förbättra formen på dina läppar. Med lite fillers i läpparna kommer även de s.k pussrynkorna att minskas.
  • Ta bort “sura mungipor”
  • Ta bort mörka ringar och insjunkna områden med fillers under ögonen, så kallad “tear through”-behandling.
  • Ge ansiktet skarpare konturer längs haka och käklinje.
  • Föryngra ansiktet genom att skulptera och förstärka dragen i ansiktet
  • Föryngra huden i ansiktet.
  • Föryngra och släta ut händer.
  • Föryngra örsnibbarna
  • Reducera ärr eller insjunkna områden som uppkommit pga tex acne, skador eller efter kirurgi.
  • För det bästa helhetsintrycket kombinerar vi ofta fillersbehandlingen med muskelavslappnande läkemedel, som minimerar linjer/rynkor orsakat av mimik och ansiktsrörelser.

Att tänka på före och efter behandling

För att undvika blåmärken är det bra att undvika läkemedel/naturläkemedel som är blodförtunnande, t.ex. Treo, Ipren, Magnecyl och Omega-3. Om du tar receptbelagda läkemedel bör du först rådgöra med din läkare innan du avstår dina tabletter. Du får inte heller vara förkyld, ha några hudutslag i ansiktet eller ha någon tandinfektion.  Du ska inte heller behandla dig om du är gravid eller ammande. Kom helst osminkad. Dygnet efter din behandling ska du inte massera det behandlade området. Avstå även smink, att bada bastu, intensiv aktivitet och stora mängder alkohol.

Ida Ovmar

Ida arbetar med produkter från YUMI och INLEI, båda är skonsamma och exklusiva märken framtagen för skonsamma och hållbara behandlingar. 

Ida utför även ljusterapi. 

Mona Ovmar

Mona Ovmar är legitimerad sjuksköterska sedan mer än 30 år med specialistinriktning inom anestesi, akutsjukvård och kardiologi. Hon har arbetat med estetiska injektioner sedan 2014 och arbetat på plastikkirurgisk klinik under 4 år. Mona är Certifierad av Estetiska Injektionsrådet. Certifieringen utfärdas av Estetiska injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare.  Mona är masterutbildad inom estetiska injektionsbehandlingar och deltar kontinuerligt i båda nationella och internationella utbildningar och kongresser såsom IMCAS och BTS, Beauty Through Science.

Boka behandling

Be the first to know about new arrivals and promotions