Våra behandlingar

Med hjälp av små injektioner med botox kan svettningar helt eller delvis försvinna.
Våra behandlingar

Svettbehandling i armhålor med Botox

Hyperhidros är det medicinska namnet för överdriven svettning. Att svettas så kraftigt utan intensiv fysisk aktivitet kan vara besvärande och innebära en försämrad livskvalitet.  Med hjälp av små injektioner med botox kan den här typen av svettningar helt eller delvis försvinna. Behandlingen går snabbt och är över på 15-20 minuter.

Svettkörtlarna i det behandlade området är försatt i vila mellan sex och sju månader. Därefter behövs en ny behandling. Effekten förlängs vanligtvis efter varje behandling då svettkörtlarna inte hinner bli lika aktiva som tidigare.

Ida Ovmar

Ida arbetar med produkter från YUMI och INLEI, båda är skonsamma och exklusiva märken framtagen för skonsamma och hållbara behandlingar. 

Ida utför även ljusterapi. 

Mona Ovmar

Mona Ovmar är legitimerad sjuksköterska sedan mer än 30 år med specialistinriktning inom anestesi, akutsjukvård och kardiologi. Hon har arbetat med estetiska injektioner sedan 2014 och arbetat på plastikkirurgisk klinik under 4 år. Mona är Certifierad av Estetiska Injektionsrådet. Certifieringen utfärdas av Estetiska injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare.  Mona är masterutbildad inom estetiska injektionsbehandlingar och deltar kontinuerligt i båda nationella och internationella utbildningar och kongresser såsom IMCAS och BTS, Beauty Through Science.

Boka behandling

Be the first to know about new arrivals and promotions