Våra behandlingar

Detta stimulerar blodcirkulationen och bildandet av elastin och kollagen, vilket har en föryngrande effekt på hela hudens kvalitet och utseende.
Våra behandlingar

Dermapen (microneedling)

Microneedling är en avancerad djupgående behandling som innebär att minimala nålar skapar små mikrokanaler i det översta hudlagret. Detta stimulerar blodcirkulationen och bildandet av elastin och kollagen, vilket har en föryngrande effekt på hela hudens kvalitet och utseende.

Behandlingen kan också användas för att slussa ner olika verksamma produkter som hyaluronsyra eller vitaminer djupare i huden, för en större effekt som jämnar ut och stärker hela hudytan.

Indikationerna är många, tex oren hud, linjer, pigmentering, ärr.

För bästa resultat rekommenderar vi en kur på 3 behandlingar. Vid ärr och pigmenteringar kan fler behandlingar krävas. I behandlingen ingår ett serum som är specialanpassat efter dina behov. För att uppnå ett ännu bättre resultat kan behandlingen kombineras med en kemisk peeling

Ida Ovmar

Ida arbetar med produkter från YUMI och INLEI, båda är skonsamma och exklusiva märken framtagen för skonsamma och hållbara behandlingar. 

Ida utför även ljusterapi. 

Mona Ovmar

Mona Ovmar är legitimerad sjuksköterska sedan mer än 30 år med specialistinriktning inom anestesi, akutsjukvård och kardiologi. Hon har arbetat med estetiska injektioner sedan 2014 och arbetat på plastikkirurgisk klinik under 4 år. Mona är Certifierad av Estetiska Injektionsrådet. Certifieringen utfärdas av Estetiska injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare.  Mona är masterutbildad inom estetiska injektionsbehandlingar och deltar kontinuerligt i båda nationella och internationella utbildningar och kongresser såsom IMCAS och BTS, Beauty Through Science.

Boka behandling

Be the first to know about new arrivals and promotions