Våra behandlingar

Vi behandlar dina rynkor med ett välkänt muskelavslappnande botulinumtoxin. Behandlingen ger även ett naturligt glow i huden när porerna dras samman.
Våra behandlingar

Muskelavslappnande Behandlingar

Linjerna i ansiktet kan berätta en del om våra liv, att vi faktiskt levt. Vissa rynkor är vackra, andra kan få dig att se arg och trött ut. Vi behandlar dina rynkor med ett välkänt muskelavslappnande botulinumtoxin. Behandlingen ger även ett naturligt glow i huden när porerna dras samman. Många upplever även mindre akne och orenheter i huden då hudens oljeproduktionen minskas av behandlingen.

En muskelavslappnande injektionsbehandling blockerar de nervsignaler som gör att muskeln aktiveras. På detta sätt kommer linjerna och rynkorna i området att slätas ut.

Behandlingen går snabbt och du kan återgå till arbetet direkt efteråt. Effekten håller i sig 3-5 månader. Blåmärken är ytterst ovanligt.

Vi kan t.ex. behandla:

  • Linjer i pannan
  • Arga rynkan
  • Kråksparkar ögon
  • Ögonbrynslyft
  • Lipflip (förstoring av överläpp)
  • Gummy smile
  • Gropig Haka
  • Sur mun

Spänningshuvudvärk och tandgnissling

Käkmuskeln är en av kroppens starkaste muskler i förhållande till sin storlek. Den gör att vi kan tugga. Ibland kan denna muskel bli överaktiv, till exempel på grund av stress och sömnsvårigheter. Följden kan bli spänningshuvudvärk, tandgnissel och nedslipade tänder.

Att injicera muskelavslappnande i tuggmuskeln ger en snabb och effektiv lindring. Full effekt av behandlingen sker efter ca 4 veckor och hållbarheten är 4-6 månader.

Vid spänningshuvudvärk utan tandpressning ges muskelavslappnande oftast i arga rynkan och pannan.

Ida Ovmar

Ida arbetar med produkter från YUMI och INLEI, båda är skonsamma och exklusiva märken framtagen för skonsamma och hållbara behandlingar. 

Ida utför även ljusterapi. 

Mona Ovmar

Mona Ovmar är legitimerad sjuksköterska sedan mer än 30 år med specialistinriktning inom anestesi, akutsjukvård och kardiologi. Hon har arbetat med estetiska injektioner sedan 2014 och arbetat på plastikkirurgisk klinik under 4 år. Mona är Certifierad av Estetiska Injektionsrådet. Certifieringen utfärdas av Estetiska injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare.  Mona är masterutbildad inom estetiska injektionsbehandlingar och deltar kontinuerligt i båda nationella och internationella utbildningar och kongresser såsom IMCAS och BTS, Beauty Through Science.

Boka behandling

Be the first to know about new arrivals and promotions