Våra behandlingar

Under konsultationen går igenom dina önskemål, din hälsa och förutsättningar. Vi kommer sedan överens om en behandlingsplan för att uppnå bästa resultat.
Våra behandlingar

Konsultation

Innan du ska göra en injektionsbehandling gör vi alltid en konsultation, den ska ske minst 2 dagar före din behandling och är det mer än 6 mån sedan du var hos oss vill återigen stämma av läget med dig före din behandling.

Under konsultationen går igenom dina önskemål, din hälsa och förutsättningar. Vi kommer sedan överens om en behandlingsplan för att uppnå bästa resultat. När det gäller priset, diskuterar vi med dig under konsultation vilken behandling som passar dig bäst.

Om du ska göra en invasiv behandling, kommer du att få ett samtyckesformulär via mail. Här står allt du behöver veta, så du i lugn och ro kan ta de av all information. Om allt känns bra, så skriver du under det och returnerar det till oss. Dokumentet sparas sedan i din patientjournal.

Ida Ovmar

Ida arbetar med produkter från YUMI och INLEI, båda är skonsamma och exklusiva märken framtagen för skonsamma och hållbara behandlingar. 

Ida utför även ljusterapi. 

Mona Ovmar

Mona Ovmar är legitimerad sjuksköterska sedan mer än 30 år med specialistinriktning inom anestesi, akutsjukvård och kardiologi. Hon har arbetat med estetiska injektioner sedan 2014 och arbetat på plastikkirurgisk klinik under 4 år. Mona är Certifierad av Estetiska Injektionsrådet. Certifieringen utfärdas av Estetiska injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare.  Mona är masterutbildad inom estetiska injektionsbehandlingar och deltar kontinuerligt i båda nationella och internationella utbildningar och kongresser såsom IMCAS och BTS, Beauty Through Science.

Boka behandling

Be the first to know about new arrivals and promotions