Våra behandlingar

Belkyra är en behandlingsmetod som permanent reducerar/tar bort dubbelhakan.  Belkyra är ett läkemedel som injiceras i fettkudden under hakan.
Våra behandlingar

Belkyra, behandling vid dubbelhaka

Belkyra är en behandlingsmetod som permanent reducerar/tar bort dubbelhakan.  Belkyra är ett läkemedel som injiceras i fettkudden under hakan.

Den aktiva substansen är Deoxicholsyra och finns naturligt i kroppen med uppgiften att underlätta nedbrytningen av fett. Belkyra bryter sönder fettcellernas membran och fettcellerna smälter bort. 10-40 % av fettcellerna förstörs vid en behandling. De flesta behöver 2-4 behandlingar och vissa personer med större fettdepåer kan behöva upp till 6 behandlingar. Den slutliga effekten ses efter ca 3 mån.

Ida Ovmar

Ida arbetar med produkter från YUMI och INLEI, båda är skonsamma och exklusiva märken framtagen för skonsamma och hållbara behandlingar. 

Ida utför även ljusterapi. 

Mona Ovmar

Mona Ovmar är legitimerad sjuksköterska sedan mer än 30 år med specialistinriktning inom anestesi, akutsjukvård och kardiologi. Hon har arbetat med estetiska injektioner sedan 2014 och arbetat på plastikkirurgisk klinik under 4 år. Mona är Certifierad av Estetiska Injektionsrådet. Certifieringen utfärdas av Estetiska injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare.  Mona är masterutbildad inom estetiska injektionsbehandlingar och deltar kontinuerligt i båda nationella och internationella utbildningar och kongresser såsom IMCAS och BTS, Beauty Through Science.

Boka behandling

Be the first to know about new arrivals and promotions