Våra behandlingar

Jalupro är en uppstramande, föryngrande och stärkande behandling för ansikte, hals dekolletage och händer.
Våra behandlingar

Jalupro

Jalupro är en uppstramande, föryngrande och stärkande behandling för ansikte, hals dekolletage och händer. Produkten injiceras med små stick i huden och ger spänst och elasticitet genom ökad cellförnyelse, den är återfuktande och reducerar rynkor och fina linjer.

Jalupro innehåller hyaluronsyra samt 7 aminosyror och 3 peptider, ingredienser som din huds celler behöver för att producera kollagen och elastin.

Vi rekommenderar 2 behandlingar med 4 veckors mellanrum. Underhåll rekommenderas efter ca 6 månader.

Ida Ovmar

Ida arbetar med produkter från YUMI och INLEI, båda är skonsamma och exklusiva märken framtagen för skonsamma och hållbara behandlingar. 

Ida utför även ljusterapi. 

Mona Ovmar

Mona Ovmar är legitimerad sjuksköterska sedan mer än 30 år med specialistinriktning inom anestesi, akutsjukvård och kardiologi. Hon har arbetat med estetiska injektioner sedan 2014 och arbetat på plastikkirurgisk klinik under 4 år. Mona är Certifierad av Estetiska Injektionsrådet. Certifieringen utfärdas av Estetiska injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare.  Mona är masterutbildad inom estetiska injektionsbehandlingar och deltar kontinuerligt i båda nationella och internationella utbildningar och kongresser såsom IMCAS och BTS, Beauty Through Science.

Boka behandling

Be the first to know about new arrivals and promotions