Våra behandlingar

ProfHilo innehåller 100% ren hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen. Behandlingen förbättrar hudens struktur, elasticitet och fuktbalans.
Våra behandlingar

ProfHilo

ProfHilo innehåller 100% ren hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen. Behandlingen förbättrar hudens struktur, elasticitet och fuktbalans. Detta gör den optimal för områden som tidigare har varit svårbehandlade, tex  halsen och händerna.

Behandlingen ske i två steg med 4 v mellanrum. Därefter kan ytterligare behandlingar göras, 1-3 ggr/år för att bevara resultatet. Produkten är en unik patenterad koncentration av hyaluronsyra ”Hydrolift Action” har gjort en stor succé i Europa.

Ida Ovmar

Ida arbetar med produkter från YUMI och INLEI, båda är skonsamma och exklusiva märken framtagen för skonsamma och hållbara behandlingar. 

Ida utför även ljusterapi. 

Mona Ovmar

Mona Ovmar är legitimerad sjuksköterska sedan mer än 30 år med specialistinriktning inom anestesi, akutsjukvård och kardiologi. Hon har arbetat med estetiska injektioner sedan 2014 och arbetat på plastikkirurgisk klinik under 4 år. Mona är Certifierad av Estetiska Injektionsrådet. Certifieringen utfärdas av Estetiska injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare.  Mona är masterutbildad inom estetiska injektionsbehandlingar och deltar kontinuerligt i båda nationella och internationella utbildningar och kongresser såsom IMCAS och BTS, Beauty Through Science.

Boka behandling

Be the first to know about new arrivals and promotions