Hudvård

Vi har valt att använda och sälja produkter från ZO SKINHEALTH. Produkterna kräver en konsultation innan köp, detta för att du ska få en individuellt anpassad hudvård.

Hudvård

Den senaste tekniken för hudbehandling

CARE CLINIC LULEÅ har valt att använda och sälja produkter från ZO SKINHEALTH. Produkterna kräver en konsultation innan köp, detta för att du ska få en individuellt anpassad hudvård.

Dr. Zein Obagi har tillsammans med ZO Skin Health inc utvecklat ett spektrum av terapeutiska behandlingar som kan användas oberoende av hudtillstånd, ålder, kön och etnicitet. Baserat på den senaste tekniken för hudbehandling – biotekniska komplex, stamcellskomponenter från växter och flerfunktionella leveranssystem – har dessa produkter och protokoll optimerats för att täcka dina behov av god hudhälsa.

Hudvård

3 sätt att handla hudvård från ZO Skinhealth

När du  behöver köpa nya produkter så hör du av dig till oss och du kan hämta upp dina varor på kliniken. Om du bor på annan ort, så kan vi skicka produkterna till dig.

Ytterligare alternativ är att skapa ett konto på ZO Skinhealth och beställa dina produkter direkt från webshopen, du måste först ha gjort en konsultation hos oss innan du kan beställa från ZO SkinHealth´s web shop.

Ida Ovmar

Ida arbetar med produkter från YUMI och INLEI, båda är skonsamma och exklusiva märken framtagen för skonsamma och hållbara behandlingar. 

Ida utför även ljusterapi. 

Mona Ovmar

Mona Ovmar är legitimerad sjuksköterska sedan mer än 30 år med specialistinriktning inom anestesi, akutsjukvård och kardiologi. Hon har arbetat med estetiska injektioner sedan 2014 och arbetat på plastikkirurgisk klinik under 4 år. Mona är Certifierad av Estetiska Injektionsrådet. Certifieringen utfärdas av Estetiska injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare.  Mona är masterutbildad inom estetiska injektionsbehandlingar och deltar kontinuerligt i båda nationella och internationella utbildningar och kongresser såsom IMCAS och BTS, Beauty Through Science.

Boka behandling

Be the first to know about new arrivals and promotions