Om Oss

Med gedigen erfarenhet erbjuder vi estetiska och medicinska injektioner/behandlingar, avancerad hudvård samt frans- och brynbehandling

Om oss

Care Clinic Luleå

Företaget grundades 2016 av Mona Ovmar. 

Varmt Välkommen till vår fina klinik som du finner du på Mjölkudden i Luleå i vårt hus från 1920 talet. Kliniken är inredd med stor omsorg med naturliga material och ljusa färger, allt för att du ska känna dig privat och finna lugn och ro när du besöker oss.

Vi erbjuder en mängd behandlingar för ditt välbefinnande. Med gedigen erfarenhet erbjuder vi estetiska och medicinska injektioner/behandlingar, avancerad hudvård samt frans- och brynbehandling. Vi skapar form, kamouflerar och framhäver dina vackra drag, vi suddar ut ålderstecken och vi kan behandla dina muskler i ansiktet för att du ska se gladare och piggare ut.

Om oss

Naturliga, kvalitativa behandlingar

Alla människor har olika behov, förutsättningar och önskemål. En behandling ska ge ett naturligt resultat och som kund hos Care Clinic Luleå vill vi att du ska känna dig trygg och veta att vi aldrig jobbar utifrån en standardmall. Du ska dessutom känna att du när som helst kan kontakta oss om du har några frågor. 

Alla behandlingar ges i enlighet med beprövad vetenskap och Care Clinic arbetar endast med produkter som av Läkemedelsverket är godkända och väldokumenterade.  Care Clinic Luleå arbetar med produkter från bl.a  AbbVie (Belkyra, Botox) Galderma (Restylane, Azzalure) Teoxane (Teosyal) samt hudvårdsprodukter från ZO Skinhealth. 

Samtliga produkter är testade och godkända för estetiskt bruk.  

Fotodokumentation sker före & efter behandlingarna för att tillsammans med dig kunna se och följa behandlingens resultat. 

Varje behandling journalförs enligt Socialstyrelsens regler för journalföring. 

Om oss

Vi på Care Clinic

Mona Ovmar

Legitimerad specialistsjuksköterska, masterutbildad estetiska injektioner.

LÄS MER

Ida Ovmar

Certifierad frans och brynstylist. Utbildad hos YUMI, Yumi är det enda märke som kräver utbildning för att behandla lash och browlift. 

LÄS MER

Mona Ovmar

Mona Ovmar är legitimerad sjuksköterska sedan mer än 30 år med specialistinriktning inom anestesi, akutsjukvård och kardiologi. Hon har arbetat med estetiska injektioner sedan 2014 och arbetat på plastikkirurgisk klinik under 4 år. Mona är Certifierad av Estetiska Injektionsrådet. Certifieringen utfärdas av Estetiska injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare.  Mona är masterutbildad inom estetiska injektionsbehandlingar och deltar kontinuerligt i båda nationella och internationella utbildningar och kongresser såsom IMCAS och BTS, Beauty Through Science.

Ida Ovmar

Ida arbetar med produkter från YUMI och INLEI, båda är skonsamma och exklusiva märken framtagen för skonsamma och hållbara behandlingar. 

Ida utför även ljusterapi. 

Boka behandling

Be the first to know about new arrivals and promotions