Om Care Clinic Luleå

Care Clinic Luleå grundades 2016 av Mona Ovmar och ligger i Luleå. 
Med gedigen erfarenhet erbjuder vi estetiska injektioner och avancerad hudvård.
Vi har en yrkes- och patientförsäkring hos If. Mona Ovmar är sedan många år registrerad hos IVO

Mona Ovmar, Legitimerad specialist sjuksköterska, masterutbildad estetiska injektioner 

Mona Ovmar är legitimerad sjuksköterska med specialistinriktning inom anestesi, akutsjukvård och kardiologi. Hon har arbetat med estetiska injektioner sedan 2014 och arbetat på plastikkirurgisk klinik under 4 år. Mona är bla masterutbildad inom estetiska injektionsbehandlingar och deltar kontinuerligt i båda nationella och internationella kongresser såsom IMCAS. 

 

CERTIFIERING 

Mona är certifierad behandlare inom estetiska injektioner. Certifieringen utfärdas av Estetiska injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare.

Mona arbetar i nära samarbete med plastikkirurger inom området estetisk medicin och är medlem i flera organisationer som driver frågor om säkerhet i branschen.

 

FÖR DIN TRYGGHET 

Alla människor har olika behov, förutsättningar och önskemål. En behandling ska ge ett naturligt resultat och som kund hos Care Clinic vill vi att du ska känna dig trygg och veta att vi aldrig jobbar utifrån en standardmall. Du ska dessutom känna att du när som helst kan kontakta oss om du har några frågor.

Alla behandlingar ges i enlighet med beprövad vetenskap och Care Clinic arbetar endast med produkter som av Läkemedelsverket är godkända och väldokumenterade. 

Fotodokumentation sker före & efter behandlingarna för att tillsammans med dig kunna se och följa behandlingens resultat. 

Varje behandling journalförs enligt Socialstyrelsens regler för journalföring.

 

Scroll Up