Fillers

En naturlig skönhetsprodukt

Restylane är en svensk produkt och produktionen sker i Uppsala. Det är en naturlig skönhetsprodukt som inte påverkar ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Mer än 30 miljoner behandlingar med Restylane har utförts över hela världen.

Restylane är en kristallklar gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur. Restylane är baserad på enhyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra. Hyaluronsyran i Restylane är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal och att hudtester inte behövs. Om man är allergisk mot tandläkarbedövning måste man informera sin behandlare om detta, då det finns tillsatt i produkterna.

Resultaten av en behandling med Restylane är långvariga, utan att vara permanenta, vilket ger dig frihet att välja om du vill behålla effekten. Effekten av en behandling med Restylane syns vanligen 6–12 månader och med endast en uppföljningsbehandling har effekten visats vara ända upp till 18 månader. För att bibehålla resultaten i läpparna behövs vanligen en uppföljningsbehandling inom 6 månader.

Före och efter bilder

Behandlingsområden

Hudföryngring

När vi åldras tappar huden elasticitet och struktur, vilket gör att rynkor och ojämnheter kan uppstå i exempelvis ansiktet, på halsen, dekolletaget och ovansidan av händerna. Med Restylane™ skinbooster kan din hud återfå sin lyster.

Släta ut rynkor

Rynkor och linjer ger inte alltid särprägel åt ett ansikte – ibland ger de faktiskt motsatt intryck.En behandling med Restylane kan jämna ut oroslinjer och bekymmersrynkor och ge dina trötta ögon ett mjukt lyft för att åstadkomma det fräscha utseendet du vill ha.

Framhäva ansiktets konturer

Restylane kan hjälpa dig att på ett naturligt sätt återskapa eller framhäva ansiktets volym och konturer. Detta kan röra sig om tydligare markerade kindben eller en mer framträdande haka.

Förstärka käklinjen

Genom att försiktigt tillföra extra volym till käklinjen kan man uppnå ett mer distinkt och ungdomligt intryck. Exempelvis om du upplever så kallade ”hamsterpåsar” vid käklinjen.

Få högre kindben

När vi blir äldre tappar vi ofta volym i ansiktet och man kan känna att exempelvis kindbenen inte är lika framtonade längre. Med hjälp av Restylane kan du återfå en del av de ansiktsdrag du hade i unga år.

Minska håligheter runt ögonen

Vill du kanske minska håligheter eller mörka partier under och kring ögonen så är Restylane ett bra alternativ.

Hakförstoring

Genom restylane-behandlingar kan man skapa ett tydligare hakparti för den som upplever att de saknar en haka, man kan även fylla ut ojämnheter eller markera haklinjen om den känns otydlig.

Läppbehandling

Oavsett om du önskar korrigera en medfödd form som en tunnare överläpp eller förstärka och tillföra extra volym till dina läpparna, är restylane ett toppenalternativ.Vi använder också restylane i läpparna för att återskapa en form och volym du en gång hade. Dina läppar ändras genom åren och många upplever att läpparna blir tunnare och rynkorna på överläppen blir allt mer synliga.

Korrigering av öronsnibbar

Örsnibbar kan fyllas upp och i viss mån formas. Ingreppet är enkelt, snabbt och mycket lindrigt för dig som patienten.

Minska nasolabiala linjer och marionettlinjer

Att behandla näsa-mun veck och sura mungipor (som det också kan kallas) är ett effektivt sätt för att få ansiktet att se ungdomligare ut.

 

Hudföryngring/Ärrbildning

Med tiden förändras vår hud. Kollagen och elastiska fibrer försvinner och funktionen hos kroppens egen hyaluronsyra förändras. Hyaluronsyrans viktigaste funktion är att binda vatten och i takt med att den förändras så blir huden torrare, tunnare och mindre elastisk. Genom att injicera hyalyronsyra precis under hudytan återställer Restylane skinboosters fuktbalansen och förbättrar hudens struktur, fasthet, elasticitet samt ger lyster. Behandling med skinbbosters minskar även acneärr.

Behandlingsområden

  • Hela kroppen
  • Ansiktet
  • Halsen
  • Dekolletage
  • Öronsnibbar
  • Händer
  • Armbågar

Dermapen + Restylane Skinbooster 

Restylane Skinbooster är traditionellt en injektionsbehandling för att förbättra hudens kvalitet, återfukta på djupet och ge fin lyster. När man istället arbetar in Skinboostern i huden med en mikropenna så får man två behandlingar i en, huden föryngras och stimuleras både av micropennans tusentals små nålstick och av den stabiliserande hyaluronsyran i Skinboostern som tillför långverkande fukt och lyster.

När passar Dermapen med Restylane Skinbooster?

  • Om man har fuktfattig glanslös hud och vill ha långverkande fukt
  • Om man vill ha en föryngring och ge huden en jämnare ton
  • Om man vill förbättra hudens struktur
Boka din behandling och se priser
Scroll Up