Belkyra


Behandling mot dubbelhaka

Sverige är ett av de första länderna i Europa som nu kan erbjuda behandlingen som tar bort dubbelhakan för gott.BELKYRA® deoxicholsyra är det första godkända läkemedlet för behandling av oönskat fett under hakan, s.k. dubbelhaka. Det används hos vuxna patienter hos vilka dubbelhakan har en psykologisk inverkan.

Behandlingen är effektiv. Den lanserades efter tio års forskning i USA och under namnet Kybella. I USA har man gjort uppföljningar på den här behandlingen i fem år och man betraktar resultaten som lysande och kunderna är mycket nöjda.

Så här går behandlingen till

Området som ska behandlas tvättas och märks med en speciell prickmall som fästs på huden och som gör att doseringen kan fördelas jämt. Behandlingen består i ett 20-tal stick med injiceringar i området som märkts ut. Substansen som injiceras med en tunn nål heter deoxicholsyra, och är en slags gallsyra. När behandlingen pågår kan det spänna ordentligt i vävnaden men smärtan går snabbt över. Efteråt kan det kännas skönt om man lägger en ispåse på det behandlade området.Efter behandlingen kan man vara ordentligt svullen på hakan men den går bort efter några dagar.Vid måttlig dubbelhaka behövs vanligtvis två behandlingar. Om det krävs mer än två behandlingar ges 20% rabatt.

SÃ¥ fungerar det

Als Kind habe ich nur mit Jungen gespielt. Irgendwie war es so hervorgerufen, dass es von Einzelpersonen ausschließlich männlich umgeben war. Mama war überrascht: ”Es scheint nicht die Schönheit, aber die Jungs gehen zu Herden.” Aber die Ehre https://potenzmittel24at.com/ nicht um die Ehre meines Mädchens haben. Ich war ein Mädchen vernünftig und verträumt gleichzeitig, erzielte in den besten Traditionen von ”Jane Eyre” und ”Consuello”. Nachts in der Nacht sah ich versehentlich auf Burtolchichs Film ”Extracturing Beauty” an. Und seitdem hat sich in meiner Teenager das perfekte Bild des ersten Mal entwickelt.

BELKYRA® gör så att fettcellerna förstörs. När dessa cellerna har förstörts kan de inte längre lagra eller ansamla fett och resultatet av behandlingen är beständigt.Förstörelsen av fettcellerna framkallar ett vävnadssvar där makrofager lockas till området för att eliminera cellrester och lipider, som sedan rensas bort genom naturliga processer.Dagen efter och i någon vecka känns området fast och ömt. Efter några dagar lättar känslan och hakan mjuknar succesivt.

Redan efter några veckor börjar man se man resultatet av behandlingen. För att få bästa resultat behövs oftast två behandlingar med sex till åtta veckors mellanrum. Det är möjligt att göra upp till fyra behandlingar. Det här är en behandling som kan ses som ett alternativ till fettsugning. Med BELKYRA slipper man både narkos och konvalecens.

Biverkningar

Det är vanligt att få blåmärken, rodnad, känselbortfall, förhårdnad, stickningar och klåda de första dagarna efter behandlingen. Dessa reaktioner är tecken på att behandlingen fungerar. Vi behandlar inte gravida eller ammande mödrar. Om det här känns intressant är du välkommen att boka tid för en konsultation. Då kan vi bedöma om du är en lämplig kandidat för en Belkyrabehandling.

Boka din behandling och se priser

Scroll Up